• rr


LJUBLJANA BLED & BOHINJ - 8. mart
08.03.2019. - 10.03.2019.

1.DAN putovanja (petak 08.03.2019.) NOVI SAD BEOGRAD LJUBLJANA Polazak iz Vrsca u 22:00 casova sa parkinga Dis-a, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod Sava centra (savska strana), 00:00. Nocna voznja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.DAN putovanja (subota 09.03.2019.) LJUBLJANA U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i panoramsko razgledanje grada: Biskupska palata - Stiski dvorac - Katedrala svetog Nikolaja - Auerspregova palata - Opera - Univerzitet i Tromostovje na reci Ljubljanici sa mnostvom restorana i sik barova. Smestaj u hotel posle 14h casova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporucujemo voznju brodicem, ili posetite Ljubljanski Grad,do ovog velicanstvenog zamka mozete stici zicarom(cena povratne karte oko 4 eur). Ljubljanski stari grad je bivsa tvrdava smestena na brdu usred Ljubljane. Nocenje.

3. DAN (nedelja 10.03.2019.) LJUBLJANA BLED/BOHINJ - SRBIJA DORUCAK.Odjava iz hotela oko 9 casova.Odlazak na fakultativni izlet do jezera Bled i Bohinj. Poseta Bledu, poznatom ne samo po svojoj lepoti vec i interesantnoj istorijskoj proslosti i legendama koje cuva od zaborava. Slobodno vreme za setnju i odmor uz kafu i originalnu, blejsku kremnu rezinu, poznatu kao najbolja kremsnita na svetu, a mi Vam preporucujemo da ne propustite izlet do Bohinja i otkrijete zasto ga jos zovu i rajskom dolinom Alpa. U popodnevnim satima (oko 15/16 casova), uz dogovor sa vodicem sastanak grupe i polazak za Srbiju. Dnevno nocna voznja preko Hrvatske sa kracim usputnim zadrzavanjima radi odmora i carinskih formalnosti i ocekivani dolazak na mesto polaska u Beograd i Novi Sad je oko ponoci (u zavisnosti od saobracajnih uslova i zadrzavanja na granici).
Kraj programa.

PLACANJE U 3 MESECNE RATE
CENA ARANZMANA UKLJUCUJE Prevoz autobusom turisticke klase sa svim pripadajucim troskovima prema planu puta, smestaj u hotelu M 3*-Ljubljana u standard dvokrevetnim sobama na bazi jednog nocenja sa doruckom (usluga dorucka je samoposluzni tzv. svedski sto), usluge turistickog vodica, obilaske prema programu, organizacione troskove.

CENA ARANZMANA NE UKLJUCUJE Medunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporucuje se za putovanja u zemlje EU; u slucaju neposedovanja istog granicne vlasti mogu spreciti ulazak na teritoriju EU, te putnici sami snose odgovornost za neposedovanje istog) troskove fakultativnih izleta: Bled & Bohinj 15 eur, boravisnu taksu 3 eur po danu/po osobi-placa se u agenciji ,ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.
Objavljene cene vaze za minimum 40 prijavljenih putnika, a u slucaju manjeg broja od predvidenog, organizator putovanja zadrzava pravo da ponudi visu, korigovanu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

Medjunarodno putno osiguranje kompanije DUNAV OSIGURANJE sa osiguranom sumom do 35.000 eur je moguce kupiti uz aranzman u iznosu od 400 dinara po osobi.
USLOVI PLACANJA Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Credit Agricole banke za efektivu.

Hotel M **** Ljubljana Lokacija, siri centar grada PROMO 62 eur


NAPOMENE: 1) U slucaju promena na trzistu roba i usluga na monetarnom trzistu, kao i u slucaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija zadrzava pravo da u dogovoru sa prijavljenih putnicima koriguje cenu ili otkaze aranzman najkasnije pet dana pre zapocinjanja putovanja. 2) Zbog aktuelnih desavanja izazvanih pojavom migrantske krize moguci su problemi u realizaciji putovanja kao sto su kasnjenja, zastoji, nuznost promene granicnog prelaza i zemlje tranzita nasta organizator putovanja ne moze imati uticaja ili predvideti prilikom kreiranja programa. U tom smislu agencija KOMPAS zadrzava pravo u zavisnosti od objektivne situacije izmeniti pojedine stavke iz programa putovanja radi bezbedne i kvalitetne realizacije.
Krajnji rok za prijavu putnika je 20.02.2019. ili do popune mesta u zavisnosti od trenutne raspolozivosti. U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadrzava pravo da otkaze aranzman najkasnije 5 dana pre zapocinjanja putovanja. Organizator KOMPAS Tourism & Travel poseduje garanciju putovanja za slucaj insolventnosti i naknade stete osiguravajuce kompanije DDOR nezivotno osiguranje.
Aranzman je raden na bazi minimum 40 plativih putnika u autobusu. PRIMENJUJU SE OPSTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE KOMPAS tourism i travel USAGLASENI SA ZAKONOM O OBLIGACIONIM ODNOSIMA I YUTA STANDARDIMA.


KONTAKT OSOBA: NIKOLETA 060-5-777-100
DA LI SI ZAINTERESOVAN ZA NAŠE NAJNOVIJE PONUDE ? POŠALjI EMAIL I RASPITAJ SE.